Elsker du skandinavisk designertøj?

Det er altid skønt at shoppe tøj. Men der er steder og kollektioner, der får en mere op at køre, end andre. Når man ser et stykke virkelig lækkert tøjdesign, så mærker man at man er hooked. Det springer i øjnene som de sødeste dråber af glædelig nydelse. Det er en fornøjelse at se et stykke beklædning, hvor designeren bare har ramt spot-on. Alt går op i en højere enhed.

Sådan er det med det lækre tøj fra stine goya. Det springer med det samme i øjnene at stine goya rammer plet med sine fantastiske designs. Snittet er altid perfekt, samtidigt med at det er meget personligt. Og de farver, stine goya bruger, er gnistrende flotte, samtidigt med at de er meget feminine og ind imellem næsten sarte. Og tøjet fra stine goya sidder rigtig godt og er meget behageligt at gå med.

Det begyndte i 2006

Det lækre brand blev grundlagt af stine goya i København 2006. Det har siden gennemgået en større forvandling og er i dag et internationalt mærke, som gør sig bemærket for sine mange kvaliteter. Tøj fra stine goya vækker opsigt, fordi det er så elegant og trendy, samtidigt med at det har en klassisk vibe i sit snit.

Går du i tøj fra stine goya, vil du straks føle dig hjemme. Som var der allerede tænkt på dig, da den første streg blev slået på designerens papir. Dette er kendetegnet ved godt design. Du skal ikke vænne dig til at gå med det. Det skal falde på plads med det samme og understøtte den kvinde, der bærer det.

En bred vifte af designs

Der er meget at vælge imellem, blandt klædningsstykkerne fra stine goya. Skjorter med smukke mønstre, bukser i fornemt snit, kjoler, der næsten blusser af intens farveglød og bags med alle mulige flotte motiver. Det er bare om at gå på opdagelse. Du vil garanteret finde noget, der lige passer til dig.

Det er stilfulde klæder, der kommer fra stine goya. Klæder, der kan holde i flere sæsoner, takket være deres unikke design med klassiske indtryk. Forkæl dig selv med tøj fra stine goya.

Tidligere artikelSådan Handler du Maling på Internettet
Næste artikelPå med cykelhjelmen