Få venner med verdens bedste legetøj

Danmarks nationallegetøj, LEGO, har i de seneste år skabt et antal spændende og sjove universer for børn i alle aldre. Universerne er ofte bygget op omkring et antal karakterer, der kan udfolde sig i en lang række aktiviteter, hvor forskellige modeller bygges op af de verdenskendte klodser. Universerne er blevet fantastisk godt modtaget af målgruppen, og der leges og bygges i mange forskellige børnegrupper, med disse universer og deres historiebærende figurer.

Et af de med populære universer er lego friends, som efterhånden har vokset sig pænt stort. I lego friends komplementerer fem piger hinanden med hver deres egenskaber og personligheder. Der kan bygges masser af sjove huse, biler, fly og man kan få mange andre sjove og spændende aktivitetspakker til dette skønne univers. Der er mange, mange timers herlig leg gemt i hver eneste æske med klodser i denne serie. Og universet egner sig perfekt til leg i grupper.

Fem piger i hovedrollerne

De fem piger i lego friends er meget forskellige, men passer netop derfor rigtig godt sammen. Mia er den friske rødhårede, dyreglade skateboard-pige, som har en hest, der hedder Bella. Emma er den sjove kunstnertype, der altid klarer tingene fra en kreativ vinkel. Og så er hun fuld af gode jokes. Andrea danser, synger og spiller. Hun elsker at optræde og opfører sig som en ægte stjerne. Og så er hun vild med nyt tøj.

I lego friends møder vi også Stephanie, som er den sporty type, der elsker at svømme og leve sundt. Og så er hun god til at planlægge aktiviteter for alle pigerne i gruppen. Og så er der endelig Olivia, som er den nørdede type, der er god til at finde på tekniske løsninger. Hun er helt vild med robotter og kan også selv finde ud af at opfinde maskiner.

Et herligt univers

Måske kan du allerede nu høre at lego friends er et sjovt og levende univers, hvor de fem piger hjælpes ad med de ting, de hver især kan byde ind med. Der er plads til alle typer i denne verden. Lige meget hvem du er, så kan du lege med.

Tidligere artikelBedste beklædning til jagten
Næste artikelSæt fødderne i et par korte gummistøvler fra designer i Hornbæk