Hvordan du finder gode hjemmesko

Hvad end du er hjemme eller kommer hjem efter en lang dag, kan hjemmesko være ganske rart at hoppe i. Den afslappet hyggesko fremstilles og bruges til forskellige formål. Og derfor skal du kigge efter forskellige egenskaber, når du skal købe nye hjemmesko, sutsko eller futsko som de også omtales.

Brug disse tips til hvordan du finder gode hjemmesko til dit behov.

Materiale

Du skal selvfølgelig vælge et par lækre Rohde eller de populære Glerups hjemmesko ud fra dit behov. Hjemmesko bruges efterhånden både indendørs som udendørs. Derfor er skoens materiale ofte afgørende for dit behov.

Hjemmesko med skind

Hjemmesko med skind giver dig en åndbar sko, der samtidig er slidbar. Disse bruges ofte som tøfler eller sandaler til udendørs brug. Skind tilpasser sig din fod gradvis og med en god sål, ganske fine til fødderne både inde og ude.

Uld

Uld er åndbar og isolerer godt. Derfor er hjemmesko med uld dejlige varme for fødderne. Her finder du mange forskellige modeller med både åben som lukket hæl.

Hjemmesko er ofte fremstillet som blanding af forskellige materialer indenfor tekstiler, men skind og uld er dog oftest brugt.

Modeller

Du finder mange forskellige modeller og farver. Du kan købe stilfulde hjemmesko, ballerina lookalike, sandaler og andet. Med eller uden hælkappe er dog de mest solgte styles. Her vil skoen uden hælkappe være nem at smutte ind. Men vil ofte sidde løst, hvor hjemmeskoen med hælkappe give et bedre greb og stabilitet for fødderne.

Sål

Du kan vælge med den faste eller bløde sål. Den bløde sål som ofte bruges til hygge futskoen, er let, lyddæmpende og blød. Det gør materialet velegnet til hygge med fødderne i sofaen.

Faste såler giver det gode fodfæste og stabilitet. Den hårdere bund kan være velegnet, hvis du elsker at gå indendørs og udendørs gennem dagen, helt ligesom med et par badesandaler.

Hjemmesko til børn

Små børn sanser meget mere gennem fødderne, og derfor bør de løbe barfodet så meget som muligt. Børn bruger trods alt en stor del af dagen i sko og støvler. Men derhjemme, børnehave og skole kan der være fodkoldt, og derfor skal du vælge praktiske sko til indendørs brug.

Vælg et par hjemmesko der giver godt fodfæste for barnet, frem for futter med glat underflade som de skøjter rundt med. Uld varmer og absorberer fugt godt, så oplagt til vinterbrug i f.eks. børnehaven. Samtidig skal et barn nemt og hurtigt kunne tage hjemmesko af og på.

Tidligere artikelTålmodighed Betaler sig Når du Handler ind til Haven
Næste artikelSådan Får du Mest Muligt ud af Prøvekørslen af en Brugt Bil