Nyd Sommeren Fuldt ud Med en Hængekøje i Haven

Når det endelig er blevet sommer, og solen skinner udenfor, så er det med at komme ud af huset. Vi har kun nogle få måneder om året, hvor det er virkeligt dejligt at opholde sig udenfor, så det er med at få det nydt, mens solen er her. Det er dog ikke alle, der er lige godt forberedte på, at få mest muligt ud af sommeren. Mange af os har nærmest glemt hvor dejlig sommeren er, ind til solens stråler titter frem, og lokker os ud i det fri.

Problemet når man ikke er forberedt er, at haven ikke rigtigt er indrettet på en måde, der gør den indbydende og rar at være i. Selve blomsterne og de andre ting i haven kan typisk klare sig selv, og springer flot ud i blomst, når det bliver sommer. Men hvor har du tænkt dig at sidde henne for at nyde det hele? Alt for mange af os har kun et par gamle havestole af plastik stående ude i et skur, og de er hverken flotte at se på, eller behagelige at sidde i. Slutresultatet er ofte, at vi skynder os ud i haven, men så pludseligt ikke ved, hvad vi skal gøre af os selv. Vi kan ikke bare stå der midt i haven og se fjollede ud: i hvert fald ikke særligt længe, før vores ben giver efter. Vi kan selvfølgeligt sætte os i den grimme havestol, der engang var hvid, men nu har en under gullig farve. Men sådan en stol er jo som bekendt ikke særligt behagelig at sidde i, og vi vil hurtigt føle os rastløse igen. Så det bliver til en 5-10 minutter ude i haven, og så går vi indenfor igen. Indenfor kan vi nemlig sidde i vores dejligt bløde sofa, den behagelige lænestol eller måske tage en lur på sengen. Når alle de behagelige møbler er indenfor, så er det der vi ender med at befinde os.

Hvis du gerne vil nyde sommeren fuldt ud, så er du altså nødt til at investere i nogle behagelige møbler, der gør det rart at opholde sig længe ude i det fri. Her er der ikke noget der slår en fatboy hængekøje: det er det ultimative have-møbel. En hængekøje kan nemlig bruges til det hele. Du kan sagtens sidde i en hængekøje, og bare kigge ud i haven. Det føles nærmest som om, at man sidder og mediterer: man gynger ligeså stille frem og tilbage, og har det bare super godt indeni. Får man lyst til at lægge sig ned, så gør man da bare det! Den hængekøje fatboy har lavet adskiller sig fra de mere almindelige hængekøjer ved at være ekstremt blød og behagelig. Det føles nærmest som om man ligger i en luksus-seng. Her fristes man altså også til at blive liggende i flere timer. Måske med en god bog, måske bare med fuglesang i ørerne.

Tidligere artikelBrugte Biler i Virksomheden er Måske Fremtiden
Næste artikelTålmodighed Betaler sig Når du Handler ind til Haven