På med cykelhjelmen

Vi er efterhånden mange, der har set lyset og fornuften i at cykle til og fra job hver dag. Der er god motion at hente og faktisk også energi, fordi man starter dagen med en god omgang frisk luft. Det mærkes på dagens præstationer på arbejdet. Og en god dag på jobbet smitter af på den efterfølgende fritid med familie og venner. Cykling er godt, men det skal også være sikkert. Derfor er det helt afgjort nødvendigt med en cykelhjelm.

Man kan få cykelhjelme i mange designs og til meget varierende priser. Mange vægrer sig mod at tage cykelhjelme på, fordi de er bange for at komme til at se fjollede ud. Men den tid er forbi, hvor cykelhjelme altid sad forkert og så dumme ud. I dag er der ligefrem mode inden for cykelhjelme. Så vær tryg og rolig: dit udseende lider ikke overlast ved at dit hoved bliver sikret mod kraniebrud.

Se smart og sikker ud

Prøv at se på det moderne udvalg af cykelhjelme. Du vil se at man kan få virkelig smarte cykelhjelme til både børn og voksne. Ja, man kan endda få cykelhjelme med lys, hvis det skal være. Både du og dine børn vil komme sikkert frem med en af de godkendte cykelhjelme på markedet. Og i trafikken er man velset, hvis man bruger cykelhjelm. Man bliver taget seriøst og alvorligt.

For vi kender jo godt den danske trafik. De fleste mennesker kører fornuftigt og hensynsfuldt. De ser sig for og viger når de skal. Men desværre findes der, også i den danske trafik, folk, som tilsyneladende har glemt både færdselsregler og almindelig høfligt hensyn. Ligesom der jo altid kan ske et hændeligt uheld, som gød at man vælter på sin cykel.

Pas på hovedet

Her er det vigtigt at være beskyttet. Det er sikkert at cykelhjelme redder liv. Der er så mange måder at slå sit hoved på, og så meget sikkerhed at hente, hvis man bruger cykelhjelme. Det er sund fornuft. Og når resten af kroppen nu bliver så sund af at cykle, hvorfor så ikke også tage sundheden med?

Tidligere artikelElsker du skandinavisk designertøj?
Næste artikelEt must-have i garderoben