Sådan Får du Den Eksotiske Drømmebil i Danmark

Danmark er et land, der er rigtigt populært for iværksættere. Det skyldes at vi har et samfund hvor det godt kan betale sig at påtage sig noget risiko. At starte sin egen forretning er altid risikofyldt, men når man har fornuftige virksomhedsopstillinger og ting som dagpenge eller kontanthjælp at falde tilbage på, så gør det at mange flere tør kaste sig ud i det. Det er langt fra alle nystartede virksomheder der bliver succesfulde: men iværksætterne lærer typisk af deres fejltagelser, prøver igen og igen, og ender til sidst ud med noget, der virkeligt giver gevinst.

Når man så står der, og har en masse penge imellem hænderne, så skal det selvfølgeligt fejres. Når man har arbejdet hårdt for at tjene ens penge, så går det op for én, at janteloven ingen plads har i vores samfund. Selvfølgeligt skal man have lov at være stolt af det man har skabt, og selvfølgeligt skal man ikke være bleg for at vise det til andre. Mange iværksættere er faktisk blevet inspireret til deres eventyr, fordi de har set de succesfulde folk køre rundt i lækre biler og flotte sig på eksklusive restauranter og natklubber. Der er intet galt med status-symboler: de inspirerer os, og hjælper os med at holde modet oppe, når vi møder modgang.

Men selv hvis man har pengene til det, så kan det godt være en besværlig proces, at få fingre i sin drømmebil herhjemme. Selvom Danmark har en stor mængde iværksættere, i forhold til vores samlede befolkning, så er det stadig et meget begrænset antal mennesker vi taler om. Det betyder ganske enkelt, at det ikke kan betale sig for de danske bilforhandlere at købe luksuriøse og eksotiske biler hjem. De risikerer at have dem stående på lageret så længe, at de falder mere i værdi, end de stod til at tjene på dem. Derfor har de danske bilforhandlere et ret kedelig udvalg, der ikke rigtigt passer til én, der gerne vil fejre sin succes.

Tricket er derfor, at importer bil fra tyskland. Tyskland har en langt større befolkning, som ikke har været tynget af jantelov og andre kulturelle benspænd, så der er masser af lækre biler på markedet. Uanset om du vil handle nyt eller brugt, så er der langt flere biler at vælge imellem i Tyskland. Mange finder tanken om at skulle importere en bil fra et andet land skræmmende og uoverskuelig, men det er slet ikke noget, man behøver at bekymre sig om. Der er nemlig selskaber i Danmark der har specialiseret sig i, at håndtere alt papirarbejdet og få bilen bragt til Danmark og registreret. Det eneste du skal gøre er altså, at finde den tyske bil du gerne vil have, og så sætte dem på opgaven: nemt og hurtigt!

Tidligere artikelDen Oversete Fordel ved at Købe Brugt Bil
Næste artikelSådan Undersøger du Energieffektiviteten af din Bolig