Sæt fødderne i et par korte gummistøvler fra designer i Hornbæk

Der er noget fantastisk skønt over rigtig godt design. Det stråler ud af produktet, at her er der tænkt over det hele, selv den mindste detalje. Og der er kælet for formen på en personlig, men alligevel universel måde, der får det til at kilde i en af bare begejstring. Har man en gang fået øjnene op for det gode design, så vil man altid kunne genkende det, når man ser det. Og det gælder uanset, om det er en flot bil eller et par gummistøvler fra Hornbæk.

Ilse Jacobsen er en dansk designer, der holder til i det nordsjællandske, nærmere betegnet Hornbæk, og hun er kendt for at gøre gummistøvler korte og mere fancy, end nogen gummistøvler nogensinde har været. Man kan sagtens gøre gummistøvler korte, uden at de bliver mere elegante af den grund, men Ilse Jacobsen har formået at gøre det, så de fremstår elegante og følger tidens trend. Hendes modeller går lige fra det helt klassiske til de mere rå udtryk, med remme og spænder.

Find din stil i gummistøvler

Hvis man foretrækker gummistøvler korte, og gerne med høj fashion faktor, så kan man helt sikkert finde en model, der understøtter ens personlige stil, i Ilse Jacobsens kollektion. Mange forskellige udtryk bliver udforsket her. Her er stærke, varme farver og helt klassiske med snørebånd. Uanset hvilket look man bekender sig til, så er der i denne kollektion en model, der passer ind. Og der er altså høj klasse over at kunne bære gummistøvler korte til en elegant kjole eller et par smarte bukser. Uden at falde igennem, vel at mærke.

Inspirerende webshop

Men det er ikke bar gummistøvler, Ilse Jacobsen har sat sit præg på som designer. I hendes webshop kan man finde elegante kjoler til en hver lejlighed. Man kan også finde praktisk regntøj i uovertruffet design, også tilpasset de fleste stilarter og styles. Desuden kan du finde toppe, bluser, tørklæder og meget andet godt i denne helt igennem skønne webshop. Lad dig inspirere og begejstre af denne danske designers skønne udtryk. Man bliver glad af det.

Tidligere artikelFå venner med verdens bedste legetøj
Næste artikelFå god støtte i ryggen med en gamerstol